Coaching voor mensen en teams

Vind rust, vrijheid, verbinding en ontspanning

Leer voorbij angsten en patronen te kijken

Sta vrijer en ontspannener in werk en leven

Heidagen begeleiden

Voor teams: Even afstand van de dagelijkse praktijk en samen bezinnen en (weer) intunen op elkaar. Het bespreken van belangrijke thema’s geeft richting en versterkt jouw team. Voor alle deelnemers dé gelegenheid om hun persoonlijke inbreng te borgen.

Aandacht voor de relatie

Als je met je team tijdens de heidag vooral de onderlinge relatie en interactie binnen het team aandacht wilt geven, ben je bij mij aan het goede adres. Ik kan jullie helpen om sluimerende meningsverschillen, gestokte communicatie en andere belemmeringen in de samenwerking op tafel te krijgen en samen te bespreken. 

Dit geeft vaak een (enorme) opluchting voor iedereen en biedt ruimte om weer voorwaarts te gaan.

Een goede voorbereiding is…

Het succes zit hem in de voorbereiding! We bespreken in het voortraject uitgebreid de behoefte, thema’s en de gewenste uitkomsten. Uiteraard begeleid ik de dag(en) zelf en help ik bij de transfer van de opbrengsten naar de dagelijkse praktijk.

Leiderschapsteams

Management- en directieteams kan ik helpen als jullie voor een verandering in de organisatie staan en vanuit vertrouwen deze verandering organisch willen faciliteren. Je wilt niet vanuit macht en controle de verandering doorvoeren. Hoe kun je als leider in contact en vertrouwen blijven met jezelf èn de mensen binnen de organisatie; ook als het spannend wordt en er weerstand is.

We gaan reflecteren op thema’s die jezelf tegenkomt bij deze verandering en welke patronen daarbij opspelen binnen jullie leiderschapsteam. Hoe neem je verantwoordelijkheid voor je eigen triggers en ben je bereid om alle antwoorden te ontvangen als je om feedback vraagt. Zo ontstaat rust en vertrouwen om zowel het roer als het anker te zijn – als team en als leider.

Wil je meedoen of meer info? Welkom!

Meld je aan of neem contact op met Marieke

×

Hallo!

Stel mij je vraag, ik help je graag!

×