Coaching voor mensen en teams

Vind rust, vrijheid, verbinding en ontspanning

Leer voorbij angsten en patronen te kijken

Sta vrijer en ontspannener in werk en leven

Over mij

Mijn naam is Marieke Westerhof. Tijdens mijn studie rechten heb ik me uitgeleefd in de roeiboot wat weinig studiepunten opleverde maar wel een mooi avontuur en een Olympische plak. Nadat ik de riemen in de wilgen had gehangen heb ik in de advocatuur gewerkt en daarna in het HBO als trainer en begeleider van juridische studenten. Vervolgens ben ik onder eigen vlag individuen en teams gaan begeleiden.

De reflectiebril op

In allerlei mooie opleidingen ging de reflectiebril op, leerde ik voelen, anders kijken, coachen en opleiden. Inmiddels is voor mij helder dat pittige ervaringen in het leven bedoeld zijn om me te helpen mijn taaie en slimme egotrucjes te doorzien (en erom te kunnen lachen!). Zodat ik uit een ander vaatje kan tappen: dat van liefde, ontspanning, vrijheid. Belangrijke leidraden in mijn leven zijn systemisch werk en het gedachtegoed van Een Cursus in Wonderen.

Inmiddels begeleid ik mensen en groepen die hun eigen patronen willen doorzien om een vrijer en gelukkiger leven te leiden. 

Ik werk graag met systeem- en familie opstellingen, de principes en richtlijnen van Attitudinal Healing, vergevingsmethoden als het Zes stappen proces van Choose Again, the Work, en andere begeleidingsvormen als TA en NLP.

Meld je aan voor een activiteit of neem contact met me op

Via de contactpagina kun je je aanmelden en contact met Marieke opnemen

×

Hallo!

Stel mij je vraag, ik help je graag!

×