Coaching voor mensen en teams

Vind rust, vrijheid, verbinding en ontspanning

Leer voorbij angsten en patronen te kijken

Sta vrijer en ontspannener in werk en leven

Coaching

Wil je je werkelijk bevrijden van patronen die je keer op keer in de weg zitten? In werk, relaties, vriendenkring, sport, ziekte, verlies, noem maar op. Je zoekt rust, vrijheid, ontspanning in de dingen die je doet. Maar je loopt vast, weg, over. En je wilt dat niet meer. 

Je hebt nog niet gevonden hoe je hier echt anders mee kunt omgaan. Je zoekt iemand bij wie je vrijuit kunt delen en beperkende denk- en gevoelspatronen kunt ontdekken en ontmantelen.

Wetend dat jij je eigen beste antwoord al in je draagt, help ik je zicht te krijgen op de patronen en onderliggende overtuigingen die jouw geluk in de weg staan. Om er vervolgens los van te komen. Die overtuigingen noem ik verborgen bestuurders: ze sturen onze gedachten, gevoelens en gedrag en bepalen (vaak onbewust) onze blik op de wereld en onszelf.

© Ties van der Snee

"leren verdedigingsloos jezelf zijn"

Ik help je mogelijkheden te ontdekken om die verborgen bestuurders te ‘ontslaan’, zodat je volle verantwoordelijkheid voor je eigen keuzes kunt gaan nemen. Met als resultaat meer rust, blijdschap en vrijheid.

In de coaching werk ik oa. met systemische oefeningen, individuele opstellingen, het Zes Stappen proces naar vrijheid en stilte. 

Als wij met elkaar werken, kan je rekenen op mijn oprecht luisterend oor en een open houding. We spreken af bij mijn ruimte in het voormalige stadsklooster van de Dominicuskerk in Utrecht-West of ergens wandelend buiten. En is live afspreken niet mogelijk, dan biedt een online ontmoeting uitkomst. 

Zie hieronder mijn aanbod voor persoonlijke ontwikkeling in groepsverband.

Familie
Opstellingen

Een diepgaande ervaring met representanten om zicht te krijgen op een persoonlijk thema.

Aanbod
Workshops

Deze workshops hebben als doel om te leren voorbij angsten en patronen te kijken zodat je vrijer en meer ontspannen in werk en leven staat.

Vergevingcirkels

Deelname aan een serie van vijf cirkels om het Zes Stappen proces te integreren in je leven.

Meld je aan voor een activiteit of neem contact met me op

Via de contactpagina kun je je aanmelden en contact met Marieke opnemen

×

Hallo!

Stel mij je vraag, ik help je graag!

×