Coaching voor mensen en teams

Vind rust, vrijheid, verbinding en ontspanning

Leer voorbij angsten en patronen te kijken

Sta vrijer en ontspannener in werk en leven

Vergevingcirkels

Wil je verbinding, vrede en verdieping van je innerlijke proces ervaren? In een Vergevingcirkel komen we samen om verbinding met je eigen heelheid en die van elkaar, te ervaren. Als je je vizier meer op liefde wilt richten dan op gedoe, kun je dat doel bewust verkiezen, boven alles.

Ook als mensen en omstandigheden niet ‘meezitten’? Ja, ook als je collega ‘bits’ reageert, je partner alsmaar chagrijnig thuiskomt, er net een ziekteverklaring op je lijf is geschreven, …ook dan. Alleen jij bepaalt hoe je je voelt en hoe je reageert. Dat alleen al is geweldig nieuws, want dan hoeven we niet bij anderen aan te kloppen.

Opnieuw kiezen

We werken in een Vergevingcirkel met alledaagse en niet-alledaagse triggers die allemaal behulpzaam kunnen zijn om jouw essentie weer te ontdekken: verbinding, vrede, liefde. We gebruiken hierbij (vergevings)methoden die een praktische manier naar vrijheid en innerlijke rust bieden, zoals de Zes Stappen van Choose Again, de Vragen naar Vrijheid van Linda Rood, the Work.  

Ik begeleid cirkels op locatie in Utrecht en online. Kijk hieronder voor tijden, kosten en locatie. Welkom!

'There is no chaos in the world, except the chaos which your mind creates'

Nisargadatta

Gedachtegoed

De Zes Stappen naar Vrijheid en ook andere vergevingsmethoden die we in de cirkel hanteren zijn gebaseerd op Een Cursus in Wonderen. De boodschap is: Je bent niet wie je denkt dat je bent. Wie je denkt dat je bent, is slechts een setje overtuigingen: het ego.  Deze kernovertuigingen vormen hindernissen die onze essentie verborgen houden. Je kunt ze  zien als onze ‘verborgen bestuurders’; ze bepalen ons gedrag en onze beslissingen, maar vaak (meestal) zijn we ons er niet bewust van. Terwijl ze onze dagelijkse gemoedstoestand behoorlijk beïnvloeden. Maar we hebben ze zelf bedacht! Wie we in werkelijkheid zijn is onschuld en liefde. Dat is nooit weggeweest, maar we zijn het alleen vergeten. In de cirkel leren we zien dat onze overtuigingen niet de absolute waarheid zijn. Dat is het vertrekpunt van het ervaren van een nieuw gevoel van vrijheid en innerlijke rust. Ook voor jou, als je wilt. 

Veel gestelde vragen

We beginnen met korte deelronde en een meditatie. Verder is er geen vaste routine. Soms lezen we een inspirerende tekst die ons een nieuw perspectief kan geven op dagelijkse ervaringen. Daarna is er ruimte voor delen en vergeven. We sluiten af met een korte check-out.

Elke kwestie of vraag is welkom in de kring. Of er nu iemand voordrong bij de kassa, of dat je net midden in een scheiding zit– het maakt niet uit. Wat we ook in de cirkel ontdekken, we herkennen onszelf vaak verrassend veel in de ander. Ook het loslaten van overtuigingen wordt vaak diep gedeeld. In de cirkel ondersteunen we elkaar om lang gekoesterde overtuigingen los te laten, door als spiegels voor elkaar te fungeren en elkaar te herinneren aan onze natuurlijke aard van heelheid en compleetheid.

Je bent altijd vrij om wel of geen proces te willen doen. Het kan zijn dat niet iedereen een proces kan doen tijdens een cirkel. de ervaring is vaak dat velen er baat bij hebben om getuige te zijn van de heling die in een cirkel plaatsvindt. Het proces van andere mensen is verrassend vaak het proces van jezelf.

Live Cirkels Online Cirkels
In het voorjaar 2024 plan ik bij voldoende belangstelling een nieuwe serie maandelijkse cirkels. In 2024 is er elke eerste maandag van de maand een online cirkel.
Tijd en dag nader te bepalen 19:30 uur-21:30 uur

Deelname

Deelname aan een serie van 5 live cirkels: € 150
Deelname aan een serie van 5 online cirkels: € 125

Overleg over de kosten is mogelijk. Neem gerust even contact met me op.

Live Cirkels worden gehouden in de Theekoepel van het Landhuis in de Stad (Park Oog in Al 1, Utrecht)

Vorm van deelname

Try-out: Heb je nog niet eerder deelgenomen aan een Vergevingcirkel, dan ben je welkom voor een ‘try-out’. Daarna kan je besluiten of je met een serie wilt meedoen.

Serie cirkels

Je kunt in een reeks van 5 meedoen. Deze regelmaat bestendigt en vergemakkelijkt de ervaring van vergeving in het dagelijks leven. Na de reeks kan je opnieuw bekijken of je verder gaat met een volgende reeks.

Annuleringsregeling

  • Annulering try-out (live of online): bij afzeggen binnen 24 uur blijft de betaalverplichting bestaan.
  • Annulering binnen een reeks (live of online): je kunt éénmalig kostenloos een Cirkel overslaan bij een serie van 5x en deze een andere keer inhalen.
  • Bij deelname van 3 of minder personen gaan de LIVE Cirkels niet door. De Online Cirkels gaan met minder dan 2 personen niet door. Je wordt hier uiterlijk 24 uur van te voren van op de hoogte gesteld.

Wil je meedoen of meer info? Welkom!

Meld je aan of neem contact op met Marieke

×

Hallo!

Stel mij je vraag, ik help je graag!

×