Coaching voor mensen en teams

Vind rust, vrijheid, verbinding en ontspanning

Leer voorbij angsten en patronen te kijken

Sta vrijer en ontspannener in werk en leven

Workshop Afschudden

Voor iedereen die… van iets afwil om weer verder te gaan – het wil oude loslaten om het nieuwe te verwelkomen – angst wil laten varen om rust en helderheid te ervaren

Tijdens ons leven doen we allemaal mooie en moeilijke ervaringen op. Deze ervaringen vormen ons en bepalen – vaak onbewust – de blik waarmee we de wereld inkijken. Ze sturen ons denken en ons gedrag zonder dat we ons daar echt bewust van zijn. Geen probleem tot nu toe. Maar vaak vormen deze gedachten en gedragingen patronen die belemmerend zijn en onrust veroorzaken in je leven.

"Het oude loslaten om het nieuwe te verwelkomen"

Misschien ben jij op het punt aangekomen, dat je geen genoegen meer neemt met hoe jouw leven zich ontvouwt. Je wilt (andere) keuzes maken maar je voelt daar geen ruimte bij/in.

Wat wil jij afschudden om weer helder te worden? Wellicht om weer in beweging te komen

Het vertrekpunt van de dag is jouw bereidheid om je eigen denken en patronen onder de loep te nemen. Zo krijg je weer zicht op jouw keuzemogelijkheden.

Tijdens deze workshop combineren we systemische oefeningen, de Zes Stappen naar Vrijheid en andere verdiepende oefeningen. We werken in een groep van 6-10 deelnemers.

Begeleiders: Bas Diepenbroek en Marieke Westerhof. Bas en Marieke zijn beiden opgeleid in systemisch werk en het begeleiden van (persoonlijke) ontwikkeling van mensen en teams.

“Afschudden” wordt binnenkort gepland. Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden of meer info?  Neem dan contact op met Marieke

Aankomende Workshops

Data & Tijden

Deze informatie volgt binnenkort.

Locaties

Deze informatie volgt binnenkort.

Kosten

Deze informatie volgt binnenkort.

Begeleiding

Deze informatie volgt binnenkort.

Wil je meedoen of meer info? Welkom!

Meld je aan of neem contact op met Marieke

×

Hallo!

Stel mij je vraag, ik help je graag!

×